top of page

RESERVATIE - ANNULERINGS-

 BETALINGSVOORWAARDEN

 VERHUUR B&B EN VAKANTIEWONING

2.2.1 Omstandigheden die speciale beoordeling vereisen

  • Natuurrampen, terroristische activiteiten en maatschappelijke/politieke onrust waardoor gasten niet van of naar de bestemming kunnen reizen of waardoor het onveilig is om gasten te ontvangen.

  • (COVID-19) Epidemie of ziekte die plotseling een regio of een hele groep mensen treft. Wanneer zich een uitbraak van een ziekte voordoet, passen we ons beleid en de toepasbaarheid daarvan aan op de berichtgeving van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de plaatselijke overheidsmaatregelen.

  • Reisbeperkingen die zijn opgelegd door een overheid, rechtshandhavingsinstantie of militaire organisatie en die reizen van of naar de locatie van een accommodatie of ervaring beperken.

2.2.1.1 Speciale beoordeling - COVID-19 - Vakantiewoning
(n.v.t. voor reservaties die geboekt zijn voor 14/03/2020 - zie voorwaarden bevestigingsdocument "rebooking")

Hierbij geldt een afwijking op de annulatievoorwaarden. Indien u reserveert voor de komende vakantieperiode, bent u afhankelijk van de huidige reservatievoorwaarden indien volgende van toepassing is;  Bij een annulering waarbij door overmacht de overheidsregels (zie artikel 2.3.) / COVID-19 van toepassing zijn, kunt u uw reservatie annuleren* of kunt u verkiezen voor een kosteloze omboeking.
(*Er wordt enkel een administratief vergoeding weerhouden van €125,-) 

Uw verblijf kan slechts eenmalig worden omgeboekt, hierna wordt uw aanbetaling aangerekend als anuulatiekost. 

Huidige richtlijnen - regio Brecht - Vlaanderen

bottom of page